You're changing my mind.

Skrivet 2011-08-31 Klockan 01:18:14

Hejva!
Så nu har jag ju inte skrivit på länge men jag tänkte börja igen för att hålla koll lite på när jag rider och sådär,
Så från och med nu blir det mest hästsnack här på blöggen.

Jag och mamma var ju i turkiet en vecka, det var lovley, varmt och schönt.
I lördags kom vi hem och i söndags fick jag hem världens finaste Ulysse och Renommée!
Så det började med att vi skulle släppa ihop hästarna, då tog ellis Renommée, och jag Ulysse.
Och det första som hände typ var att Renommée blev rädd för trådarna och råkade sparka till ellis på knät med frambenen när hon kastade runt, så ellis höll på att svimma, haha!
Sen släppte vi ihop allihopa och det slutade med att de hade sprängt trådarna på tre fållor, så de fick helt enkelt gå ensamma igen, hahaha!
sen på kvällen när jag och lena tog in hästarna så skulle jag stänga boxdörren för Ulysse och då blev han livrädd och hoppade rätt på mig så min fot blev liiite trampad på. Sen kutade han ut och sen kom han in igen så det var bara att resa sig upp och stänga dörren, haha!
Sen klev jag ut och lät typ " aj aj aj aj ajaj " och gick runt i en cirkel medans svetten forsade ner för pannan och allting snurrade. Var rätt säker på att minst tre tår var brutna. Lena bad mig sätta mig ner men det gjorde jag ju såklart inte. Efter ett tag vågade jag ta av mig stöveln och titta på foten iaf och ingenting var brutet. Tur det!
Så vi drog ut och red en sväng, gick finafisken.

Sen igår så började jag dagen med att släppa ut hästarna, mocka och sen red jag och Ellis en kortvända, runt stora klingsbo. Jag red Renommée och hon red Basse. Gick finfint, träffade på en skogsmaskin men det enda Renommée var rädd för var alla stockar och sen spåret på vägen efter maskinen, haha sötnos!
Sen red jag Ulysse med Lena i skogen, och det gick ganska bra förutom att på hemvägen kom en jävla kärringjävel och körde som en idiot förbi oss även fast både jag och Lena satte upp handen så att hon skulle sakta ner. Ulysse blev självklart livrädd och kastade sig bakåt för glatta livet, kärringen fortsatte bara att köra. Tänkte kasta in spöt i rutan på jävla häxan, usch! Ulysse har nämligen stått på box i 6 månader förut för en skada och har därför inte sett så jätte mycket. Sedan är han ju bara fyra år också, och han är ju totalt livrädd för bilar. Men annars tycker jag faktiskt han är sjukt cool och lugn. Men det gick bra!
Sen på kvällen åkte jag och jobbade och när jag kom hem därifrån så nattade jag hästarna och sen täckte vi ensilage silon. Trött tjej? JA.
Idag klev jag upp och stack ut och red på en gång med Lena. Red Ulysse och det gick kalasbra, red "hubertusvändan", tog runt två timmar och Ulysse var rätt trött när vi kom hem.
Sen kom jag hem, mockade ut och lite sådant dära,
Sedan red jag  Renommée med Sofie och Eagle samma vända jag red Ulysse igår, var verkligen superskoj och Renommée blev kär i Eagle, haha! Så hoppas på att vi rider snart igen.
Efter det kastade jag ut hästarna igen och gjorde klart i stallet.
Och då kom Bella förbi med Ulysse's pass och Renommée's vaccinationpapper.
Alltid lika skoj att träffa henne, sjukt trevlig tjej, gillar henne skarpt, Både hon och hennes syster så det är skönt!
(De är ägaren till hästarna.)
Sen efter det var jag in och duschade sen drog jag till Robin&Emsi och kikade film och sen vidare till Mamma&Mikaela för té, gött!
Sen hem igen och ut och ge hästarna kvällshö, dra på de svett täcken och drog på Renommée back on track bak och Liniment fram, och liniment runtom på Ulysse.
Haha, Jag skulle använda mina röda bandage på Renommée, hon vart skiträdd för dom, hon tyckte alltså inte om rött. Sötnosen.
Ulysse var förövrigt jätteduktig att dra på liniment, första dagen fick jag nämligen inte på honom bakskydden för att han försökte sparka mig.
Så han gör framsteg lilla gubben, och idag tog det bara fem minuter att tränsa. Såååå duktig, plus att han stod stilla när jag hoppade upp och sedan gick han bredvid mig och inte på mig ner till hagen. Skönt att han visar så stora framsteg redan, gullgrodan! Somsagt, han är rätt bånglig, men det försvinner snart. Bara jag visar vem som bestämmer, haha. Och han trycker heller inte in mig i väggen eller går över mig i boxen längre, eller försöker trycka sig ut såfort jag öppnar boxdörren, och han backar tillochmed när jag ska gå in. Det är så jäkla kul att han gör rätt redan nu.
Och han har även lärt sig att svänga, istället för att bara svänga på halsen och sedan gå rätt fram när jag rider, plus att han har redan lärt sig var skänklarna betyder.
Ja ni ser ju hur snabb han är just nu, lillgrabben har fullt upp i huvudet.
Men imorgon blir det vila för Ulysse iaf, det blir kalasbra det!
Renommée blir riden tror jag, det visar sig.
Känner att det blev sjuukt mycket text nu, men jag lovar att uppdatera oftare istället, haha!
Kram sålänge

Ulysse

Renommée

Min halvt uppsvällda fot.


Turkiet!



If I could only find a note to make you understand.
I'd sing it softly in your ear and grab you by the hand.
Just keep it stuck inside your head, like your favorite tune.
And know my heart's a stereo that only plays for you.
My heart's a stereo, It beats for you, so listen close.
Hear my thoughts in every note, Make me your radio.
Turn me up when you feel low, This melody was meant for you.
Just sing along to my stereo.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se