Like we never had a chance.

hejsan!
Idag har jag och Polly varit på marknad minsann.
Har hittat lite smått, och dessutom köpt mig ett par till skor..
Såhär vare, i torsdags skulle jag köpa presenter till mina nära och kära.
Och då började jag (dumt nog) med att gå in i en skoaffär. Och där hade de massa fina skor.
Och de jag ville ha fanns inte i min storlek i min färg, så jag hittade på ett par andra.
Sen när jag bestämt mig för dom så hittade jag även ett par till.. Ehehe.
Så då blev det inte att köpa några presenter.
För det första finns det egentligen inte så mycket olika grejer, utan mycket liknande varandra.
Sen idag så skulle jag handla presenter också!
Men.. det gick inte heller speciellt bra för på vägen hem såg jag ett par skitsöta skor!
Sånna där som jag alltid viljat haft men aldrig hittat och då blev jag ju bara tvungen!
sååå. inga presenter idag heller.
Men träffade på den sötaste grabben jag sett på länge iaf, skitsöt och trevlig och rolig. heheheheHE:E:E:EHEh..
Iaf!
Ikväll ska jag och Pollan käka middag med Franzi och sådär.
Vet inte riktigt hur det blir men det är ju sista kvällen här för mig så vi får väl se vad som händer right?
Nu ska jag ta det lite lugnt eller sådär.
Gick även in i en butik, och vad har de där om inte ironfist skor? jag dog lite. Fan va kär jag blev.
Men! de är typ dyrare här än i sverige, så jag tror jag väntar faktiskt.
PÖSSÅKRAM HEjdåååå!



Did you forget about me?

Eftersom jag nu lämnat isasco och inte är med barnen längre så ska jag förklara lite känslor runt det hela.
Jag börjar från början så att säga.
När jag skulle lämna pappa och Lena på flygplatsen grinade jag som en idiot. Jag kände mig så fruktansvärt ensam från början på något vis. Jag vet inte riktigt vad det berodde på eftersom att det här ändå är någonting som jag har viljat gjort ganska länge endå. Det bör ni ju veta ni som känner mig, haha. Men iaf när jag väl satt på flyget så kände jag "nej shit jag klarar inte det här" Men jag hade sovit dåligt, ätit dåligt och mådde helt enkelt crap. När jag landade i Milano så var jag självklart fruktansvärt nervös. Men jag hittade nina på en gång och det var lugnt. Sedan så åkte vi ut till Isasco och påväg dit så tog det en bra stund så vi hann prata en hel del och jag gillade Nina från början.
Sedan kom vi fram till Isasco och där var ju Polina, haha. Och vad ska jag säga, Polly hade varit ensam med barnen i tre dagar, och det hade varit regn så barnen hade endast varit inomhus. Så Polina hade det helt enkelt lite kämpigt och var väldigt glad över att faktiskt träffa en människa över 10 år, haha.
Sedan träffade jag barnen, Lorenzo är ingenstans och överallt medans Tommaso är väldigt lugn och stilla. Sen lilla Frank som bara är supersöt.

Jag saknade alla hemma mycket redan första dygnet och hade Polina inte varit där och snackat med mig från början så hade jag nog åkt hem mycket tidigare. Jag tänker inte skriva här varför, eftersom alla kan läsa denna bloggen och tolka saker fel och det vill jag verkligen inte ska hända.

Första veckan var värst, jag saknade somsagt mina vänner, min familj och min lilla Polly väldigt mycket men funderade ändå mycket på hur jag ville göra. Jag funderade på om jag skulle orka med att vara här ett år, eller alternativt ett halvår. Så jag började med att prova första veckan. Och det var både bra och dåligt men jag klarade helt enkelt inte trycket och pratade därför med Nina att jag ville åka hem. En av anledningarna till att jag ville åka hem är helt enkelt att jag inte trivdes särskilt bra. Jag har absolut ingen aning varför.
Men när jag väl pratat med Nina om att jag ville åka hem, och med Lena att hon skulle boka en biljett åt mig så mådde jag jäkligt bra!
Så nu sista veckan har mina känslor gått upp och ner, eftersom att jag inte var gråtfärdig varje dag så funderade jag på om jag kanske ville stanna endå och att jag gjorde fel beslut. Men såfort jag tänkte tanken på att stanna så blev jag helt iskall.

Jag har haft skoj här i Italien, det har jag. Men det var helt enkelt ingenting för mig. Jag vet inte om jag kommer testa vara Aupair någonannanstans i något annat land, förmodligen inte.
Jag vet att jag borde gett detta en chans, och två veckor är väldigt kort tid. Men jag är tyvärr en sån människa som inte klarar av att vara i en miljö jag inte trivs bra i. Jag blir då sjuk, och nu när jag äntligen är frisk så vill jag inte börja käka tabletter och skit igen för att må bra. Så det är någonting jag inte vågar riskera. Så jag har gett det en chans, två veckor endå. Kort tid, visst, men tillräckligt eftersom jag helst hade viljat åka hem dag 1.
Men tack vare Polly så pallade jag faktiskt vara kvar, haha komiskt att Polina kallas för Polly och min lilla vovve heter Polly, right? höhöhö!

Nu är jag i Milano iaf, och vi åkte tåg hit.
När vi satte oss på tåget fick vi kasta bort massa människor för de hade tagit våran plats, plus att jag har så jävla mycket väskor så det står väskor överallt och jag och Polly garvarde lite då och då. Tror inte folk överlag där inne var så superglada. Man sitter i sånna där små kupe grejer eller vare heter.
Det var ganska mycket folk på tåget, ( alla tåg och sånt har nämligen strejk!) så det var tur att det gick ett tåg överhuvudtaget. Men iaf så tog vi taxi från stationen till lägenheten i milano. Så nu sitter jag här i min ensamhet, jag orkade helt enkelt inte följa med ut idag.

Fan vad jag längtar hem! Men nu orkar jag inte riktigt skriva mera. Om ni har några frågor så fråga på.
Ciao!







It feels like more than distance between us.


Hejhej.
Idag är det fredag och det betyder sista dagen här i Isasco.
För jag och Polly drar vidare till milano nu och sen ska vi ut ikväll.
men jag kan lova att jag inte är speciellt pepp, haha.
Så jag stannar säkert hemma istället och kollar film eller så, folk är lite för fancy här för min smak om jag ska vara helt ärlig. känner mig ganska misanpassad, haha!
Snart kommer jag hem, jag längtar som fan!
På söndag och sen tänker jag aldrig mer lämna sverige i hela mitt liv ;)
Igår hände inte speciellt mycket av vad jag kan komma ihåg, inte idag heller.
Eller vi var på marknaden igår, det var skoj.
Jag längtar hem som en idiot och cant wait tills jag är hemma.
öösh, posetiv tjej? Nope.
Hörs i morgon.


some say love.

Hejsan!
Just nu sitter jag här och tar det lite lugnt.
Vi börjar jobba igen om en halvtimme,
jag har precis varit ner och handlat på coop, det var intressant.
För det första så är det totalt kaos i affären, allting finns huller om buller.
Och jag tror jag gick fram och tillbaka mellan alla hyllor i tjugo minuter, och sedan hittade jag på grejerna jag skulle ha. Sen försökte jag prata med en brud om att jag ville ha ägg. Och om man säger att man inte kan prata italienska, ja då struntar de i det totalt och fortsätter prata på endå, ganska roligt. Och alla tar förgivet att jag är italienare för att jag har svart hår och det är ju rätt så skoj. Största misstaget jag kan göra är att säga " ciao " när jag kommer in i en affär, för gör jag det så börjar dom snacka på som fan, haha. Så det är lika bra att prata på engelska från början. 

I morse var vi vid stranden, det var najs. Men jäklar vilka vågor det var. Och jag är fortfarande facinerad utav havet för jag stod i vattnet, och så kommer det en våg, och sen känner man när nästa kommer för då sugs allt vatten iväg. Det är facinerande, men jag är ändå livrädd att det ska komma en tsunami. För hur ska jag hinna upp på berget liksom? Våran bil står i deras garage här nere på stan under jorden. Men är jag här uppe på imperiet så kommer nog inte tsunamin åt mig, lika bra att stanna här helt enkelt. Och nu har vi ju fått internet här uppe igen, de fungerade inte när jag kom. Men nu går det finfint men min dator vägrar fungera med internetet så jag får använda pollys lilla töntdator, hihi skoja pollsan! ;)

Senare idag ska vi nog äta ute, grillat kött och sådant. Vi har köpt grillad kyckling nere på minimarknaden i varigotti idag och käkade till lunch, det var gött.

Imorgon har vi sovmorgon för vi ska på marknaden i Finale jag och Polly, ska bli skoj!

Polly min fina hjärtevän!
Jag hoppas allting löser sig för dig när du kommer hem till stockholm, och jag är ledsen för att jag inte kan stanna tills du åker hem men du vet varför, jag klarar det inte. Fruktansvärt facinerad av dig är jag, och jag är så himlans glad att jag lärt känna dig vetu. Och jag hoppas verkligen vi fortsätter hålla kontakten när vi kommer hem. Och jag vill att du uppdaterar mig om situation you know who VARJE DAG ;) Tack för att du stått ut med mig och för att du hjälpt mig att se saker ur andra synvinklar och att du stöttat och peppat mig genom allt. Du har fått mig att växa lite som person under dessa två veckor och jag hoppas du vet det. Jag kommer sakna dig hjärtat, 
Puss
Ps, jag snor en bild på dig och publicerar här, jag hoppas det är okej och att jag inte får lov att betala en fet böter till dig agentur ;)

Im coming home!

Som de flesta vet så pallar jag ej trycket och drar hem.
Ses i sverige mina kära!

I miss you.


I finally put it all together, that nothing really lasts forever.
I had to make a choice that was not mine,
I had to say goodbye for the last time.
Tell me its over, I'll still love you the same.
I'll always keep you inside.
You healed my heart and my life.
Anywhere you are, I am near.
Everything's nothing, without you.
Cause it's true, I am nothing without you.
I just want you close.
When the rain is pouring down,
And my heart is hurting,
You will always be around.
This I know for certain.
I know some people search the world,
To find something like what we have,
I know people will try, try to divide something so real.
So till the end of time I'm telling you there is no one,
No one can get in the way of what I feel for you.
Jag saknar dig älskling.
<3

Mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta.

Hej!
igår hade jag inte speciellt mycket intressant att skriva, jag och polly var lediga och gjorde ingenting speciellt. Var ner till cafét en sväng, tog det mest lugnt. Det var storm ute igår, så vi drog ner och kollade på havet en sväng. Jäklar vilka vågor! Det var sjukt facinerande att se faktiskt. Väldigt vackert men ändå väldigt läskigt. Sedan så gick vi runt i lite affärer i Finale, de har mycket konstiga grejer här. Sen skulle vi käka glass, men min glass smälte superfort och när det blåste så blåste all glass på Polly, haha oj va arg hon var! I förrgår minns jag inte vad vi gjorde, tog hand om barnen på morgonen och slappade på kvällen. Vi kom fram till att vi skulle poppa popcorn, och då säger jag till polly " jag vill ha mycket " okej säger hon och poppar en halv påse med popcorn. Alltså popcorn som man gör i en kastrull. Haha, vi orkade inte ens äta hälften, bra där! Mycket är bättre än lite antar jag. Galen är hon!

Idag har vi mest slappat, nu sitter vi på cafet som vanligt och tar det lugnt. Vi jobbar på som vanligt. men idag är vi lediga på förmiddagen och jobbar hela eftermiddagen istället. Havet är fantastiskt vackert idag, aldelles turkost. Superfint!

Jag tänkte berätta lite om här vi bor. För det första så är det väldigt grönt här, och mycket grodor. Och då menar jag inte levande grodor utan prydnadssaker. Detta stället's egna logga är en groda tex. De har deras grodlogga på det mesta, på alla grindar till imperiet, ( de har sånna där elektriska grindar nivet som man öppnar med en liten dosa som finns på alla bilnycklar här) och sedan har de sin logga på tallrikar, tröjor, ja. allt möjligt. Och typ allt går i grönt här i Ninas hus. Kaklet i alla badrum är gröna, tror jag. Köket, ja och sen är resten vitt.
Men jag frågade lite om hur imperiet såg ut förut, och här på berget där vi bor så är det en sån där historisk plats nivet så man får typ inte bygga här. Man får bara renovera och sådär. Så hon berättade att husen som är här är från 1200 talet från början. När Ninas pappa köpte imperiet, vet inte hur många hus det fanns då, men nu är det ju tre. Ninas längst upp, ninas bror i mitten och sen hennes mamma och pappas längst ner. Men de ligger inte som i radhus utan det är långt att gå. För detta stället är ganska stort. Iaf, alla husen är renoverade, sen så finns det även massa annat som tex "stallet". det är ett gammalt stall som är renoverat till en uteplats, det finns kylskåp, diskmaskin, och allt som finns i ett kök, och det är vid poolen, så där brukar vi käka lunch och så. men iaf, Nina berättade att det är hennes pappa som har byggt upp detta stället, han har renoverat alla ruiner som var här innan, och sedan har han även planterat alla träd, fixat alla gräsmattor, planterat alla frukter, ja han har helt enkelt byggt hela imperiet själv, ( och några hantverkare och sånt, hehe ) och det tycker jag är fruktansvärt facinerande faktiskt. Och sedan, här i Finale och Varigotti och sådär så finns det typ borgar på alla bergen, och sen har det varit en lång mur längst havet för att skydda "bynarna" mot pirater! En riktigt fantastisk historia har detta stället. Och tydligen så finns det broar och spår kvar här uppe i skogen efter romarnas vagnar och sådant, för detta är somsagt en historisk plats, de har hittat massor med romerska gravar och sådant. FRÄNT! :) haha, ja jag är väldigt facinerad! Sjukt tråkigt att jag inte får lägga ut bilder dock ;< För det är vackert här.
Men nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva såå, hare fint!
Ciao

Someone like you.

Hej allihopa!
Hoppas det är superbra där hemma i sverige. Själv har jag det ganska bra, jag och Polina och Fabio (barnens pappa) har varit med barnen på stranden idag och det var totalt kaos. Alla barnen ville endast vara med sin pappa och jag och Polina stod där och kikade på hjälplösa. Helt galet var det. Sen var det även vågor i havet idag och då menar jag inga små töntiga vågor utan vågor på typ två meter. Och då tyckte fabio att det var superbra ide att bada med barnen, haha! Så vi försöker ta oss över vågkanten alltså för att kunna simma lite fint. Det gick ju bra, första vågen var typ en och en halv meter hög, Polina hade Lorenzo i famnen och höll honom över den och hamnade under vattnet själv, fabio hade Frank i famnen och jag var ensam. Först var det djupt, jag nådde inte bottnen, sen blev det supergrunt och sen kom vågen och jag hamnade under, och slog i benen i stenar och det enda jag hann tänka va att okej, nu drunknar jag. Jag var helt säker på det för jag kom inte upp ur vattnet. Sen så kom jag väl upp efter ett tag och då kom en ännu större våg och sen spolades jag upp på stranden. haha! Så vi struntade i att bada. Så käkade vi lunch på stranden, jag käkade en superspexig sallad med skinka och frukt. gött. Och nu är jag och polly lediga resten av helgen så det är skönt. ( vi är aldrig totalt lediga dock, bara så ni vet.) Det kommer gäster nu över helgen så det blir en hel del folk här. Idag är det kallt här, runt 35 grader, jag vet. Supervarmt låter det men tro mig, man vänjer sig vid värmen.
Nästa helg ska jag och Polina till Milano, så då får jag se hur lägenheten där ser ut och sen ska vi festa lite. Ska bli skoj.

Jag ska försöka förklara mina känslor jag har här nere. Det går väldigt upp och ner men om jag ska vara helt ärlig så mår jag väldigt dåligt. Jag äter typ ingenting, matlusten är borta så jag har fått börja tvinga mig själv att äta, det är inte okej. Nu blir ni säkert oroliga men jag vet helt enkelt inte varför allting jag stoppar i munnen får mig att vilja spy. Men det är ingen fara, Jag har kontroll över det och jag äter endast det jag tycker är gott. Jag tror det har att göra med att deras mat är så annorluna från våran. De använder mycket olja i sin mat tex, ibörjan var det okej men just nu så tål jag verkligen inte lukten av olja. Men det går bra! Alltså, jag äter mat, ni behöver inte oroa er. De har så fruktansvärt mycket god frukt här på imperiet också. Åh ni ska smaka deras äpplen, de är superstora och gröna och inget bekämpningsmedel, haha! så fantastiskt.

Men iaf, jag längtar hem varje dag, till min familj och mina fina vänner. Jag har ont i magen konstant och jag tycker att allting överlag är väldigt jobbigt. Men någonstans känner jag också att jag har satt mig i denna situationen själv, att det var jag som ville hit och att jag får lov att kämpa på lite. Har man aldrig varit med om någonting liknande detta så är det lätt att säga " ja men vadå, hon har satt sig i den situationen själv " och absolut det har jag. Men ni måste förstå att det är väldigt påfrestande att bo på detta viset. För det första, jag gillar familjen, De är trevliga och snälla, iaf de flesta. Barnen är galna men endå, haha. Nejdå skämtosido. Jag bor i en familj, jag fattar knappt språket, jag har inget eget liv, jag har ingenting. Jag blir styrd dygnet runt, jag får absolut inte göra som jag vill någonsin, för att jag är inte "hemma". Jag har liksom ingen egen vilja, jag måste alltid lyda någon annan. Inget fel med det såklart, det är mitt jobb. Men det är väldigt påfrestande att aldrig få vara sin egen person. Jag har fritid, absolut. Men det är inte samma sak. Jag kan inte lägga min dator på bordet, för att det är inte mitt bord. Förstår ni vad jag menar? Så alla som säger till mig att det bara är att "kämpa på, stå ut " det är bara så jävla jobbigt att höra det för ni är inte här. Ni har era liv, det var jag som tog klivet ut i luften, jag visste inte ens vart jag skulle landa. Det ni ser på bilderna är fantastiskt, verkligen. Om man är på semester eller något annat najs. Jag är inte  på semester. Jag jobbar här, jag och polina måste hålla koll på barnen hela tiden när vi inte är lediga. Och de gör massor. Att ha tre små barn i åldrarna 2-7 hoppandes på en studsmatta som endast personer över 6 år får hoppa på är ganska jobbigt för att när som helst ramlar de utanför. Bara ett exempel.

Jag förstår att jag låter sjukt bortskämd nu, men så är det iaf. För att alla personer har ett eget liv endå. Man bestämmer över sig själv, det gör jag inte här känns det som.
Men just detta stället är väldigt vackert, men man blir liksom förblindad. Man hinner inte stanna upp och verkligen "insupa atmosfären" eller vad det heter. Så jag förstår att ni tror jag lever ett superglammigt liv här nere, och visst det gör jag kanske. Men jag trivs inte. Det känns inte rätt, det är inte JAG.
Men jag vill även att ni ska förstå att jag har kul också, det har jag. Men ibland så överväger det dåliga det bra.

Sedan vill jag bara säga en sak som kommer göra många upprörda, och jag vill berätta att jag saknar alla väldigt mycket, min fina mamma, mina fina Ellis och Mia, Julia, min släkt och resten av mina vänner. Men de jag saknar absolut mest är min fina pappa och Lena.
När mina föräldrar flyttade isär så bodde jag hemma hos mamma, jag vände pappa ryggen helt och pratade knappt med honom på ett år. Sedan flyttade Lena in och jag förstår er, Jag förstår alla som inte gillar Lena, som stödjer min mamma. Jag förstår er allihopa, men alla är vi olika och man kan inte gilla alla människor. Iaf, sedan blev det tyvärr något krux mellan mig och mamma och jag flyttade därifrån, jag hade ingenstans att ta vägen, eftersom att jag vänt min pappa ryggen så ville jag inte riktigt åka dit heller. Men jag ringde pappa och frågade om jag kunde bo där. Och pappa sa att det var självklart. Så där kommer jag släpandes på mina saker och både Pappa och Lena står där med öppna armar och tar emot mig. Ni måste förstå att det är fan inte många personer som skulle gjort det. Men somsagt, de öppnade sitt hem för mig och jag är så himla glad att jag har er båda två. Det är därför jag saknar dom mest, för att när jag sitter här nere och helst vill skjuta mig själv i huvudet för att jag ens kom på tanken att åka hit överhuvudtaget så är det dom två som jag pratar med. Och dom stöttar mig i allt jag gör och de har det alltid gjort. Det har aldrig spelat någon roll, jag kan berätta allting för dom två för att jag vet med största säkerhet att de aldrig någonsin dömmer mig på något vis. När jag berättade för pappa att jag mest söp i rättvik så skrattade han bara, självklart kan han även säga åt mig om jag gör något fel och såvidare. Men han låter mig leva mitt liv som jag vill, iaf för det mesta, haha! Han har lärt mig att man måste stå för det man gör, det man säger och att man alltid ska tänka innan man snackar. Men han har även låtit mig göra som jag vill, ville jag dricka sprit fick jag dricka sprit, och jag har aldrig någonsin däckat någonstans eller något sådant för att jag har alltid "druckit med måtta", eller haha ja, jag har iaf kunnat kontrollera det. Visst ibland kanske det gått överstyr, inte vet jag. Och ville jag rida så fick jag rida, ville jag inte rida så behövde jag inte rida. ville jag ha en häst, ja då fick jag ha en häst, men red jag inte hästen, då behövde jag inte ha någon häst. Ja ni fattar. Skulle kunna sitta här och skriva i timmar men det har jag inte tid med.

Så det jag vill säga är min fina älskade pappa, Tack för att du stöttar mig i allt jag gör. Tack för att du är en sådan stark förebild, att du alltid har ett skämt liggandes, tack för att du alltid stått ut med mitt morgonhumör, tack för att jag fick chansen att åka hit. Tack för att du och lena åkte med mig ner till arlanda även fast du hatar att åka en meter utanför skäve. Tack för att du berättar för mig att du älskar mig när jag behöver det som mest, tack för att du lärde mig skillnaden mellan rätt och fel som liten. Tack för att du jämt skyddat mig från alla elaka människor. Tack för att du lärt mig att man aldrig ska ge upp, att du lärt mig att man aldrig ska låta någon trampa en på tårna, tack för att du hjälpt mig genom allt svårt och berättat för mig hur man ska göra. Tack för att du hjälpt mig att vara stark och envis genom min uppväxt, tack för att du aldrig tappar hoppet om mig och aldrig dömmer mig.
Du är en fantastisk person, den finaste jag vet. Jag önskar alla fick lära känna dig, se vilken fantastisk människa du är. Du har det största hjärtat i hela världen, jag önskar att du aldrig behövt uppleva sorg i ditt liv, jag önskar att du alltid får vara glad.  Tack för att du inte hatade mig när jag ville sluta rida, tack för att du ställde upp med allting när jag var tvungen att avliva min älskade sören, Tack för att ni tar hand om min fina lilla Polly, Tack för att du låtit mig läka efter att jag gått i rättvik, att du inte tvingade mig att jobba, tack för att jag får bo hos dig även fast jag är 20 år. Det finns få människor som är som du. Det jag minns allra mest från min barndom är dig, jag minns alla gånger jag varit sur och elak mot dig, och snälla förlåt mig för det för jag visste inte bättre. Tack för att jag fick en fantastisk uppväxt. Tack för att jag fick hoppa i vattenpölar och bli skitig som liten. Tack för allt.
jag hoppas du tar hand om Lena, och jag hoppas hon tar hand om dig.
Och tillsist, jag älskar dig.

Och så vill jag även säga till Lena att tack för att du är så snäll, att du aldrig ifrågasatt alla konstiga saker jag gör, att du alltid har något bra tips att säga, att du förstår mig när ingen annan gör det, att du alltid får mig att skratta. Tack för att du ställer upp för mig som om jag vore din egen dotter, tack för att du inte behandlar mig annorlunda. Tack för allt du gör för min pappa, tack för att du gör honom glad och hel. Tack för att jag fick måla mitt rum svart även fast pappa inte tyckte att det var en sån superbra ide, haha tack för att du alltid kliver upp mitt i natten varje gång jag varit ut och inte tar mig hem, ta hand om min pappa, Jag älskar dig.



Jag hoppas ingen tar illa upp av detta, att någon känner sig "bortglömd" eller att jag inte saknar någon annan men det gör jag somsagt, jag saknar er allihopa supermycket. och jag vet att alla ställt upp för mig mycket, min mamma tex, men hon vet att jag redan uppskattar allt hon gjort för mig ( hoppas jag ) men jag var tvungen att skriva det här för det är så jag känner. Och man börjar tänka på väldigt många saker som man inte tänker på när man inte har vissa personer i sin närhet varje dag.
ha det så fint!
Ciao


Finale

grabbarna

stranden

Life goes on.

Hej hej!
Hur är det med er?
med mig är det fint, Jag och Polly sitterpå cafet som vanligt.
Idag har det regnat lite här men är nog 25 grader iaf, snart 30, eller kanske 30 nu för det börjar bli lite varmare.
Igår skulle jag och polly gå ut, det gick åt helvete. hahaha! när vi väl hittade stället efter att åkt runt i en halvtimme så var det supertrist, jaja! så Polly bestämde sig för att dra med mig till milano nästa vecka och festa ordentligt istället, haha! :D
jag har inte så supermycket att säga förutom att jag saknar alla hemma, saknar sverige, saknar svensk mat.
Igår var vi även på marknaden i finale och det fanns fina grejer dåra.
Ni får lite bilder istället!
ciao!




såhär ser lugn trafik ut i finale, haha!

Love you like a love song.

goddag allihopa!
Hur är det med er?
själv så sitter jag och Polly på cafet som vanligt, vi har käkat lunch här.
Om ungefär två timmar börjar vi jobba igen, vi har varit lediga hela morgonen så det är najs, vi har varit på marknaden här i finale som är varje torsdag. Imorgon har jag varit här i en vecka, jag saknar alla hemma, men idag är min hemlängtan värre än vanligt. Så jag och Polly är lite deppiga idag, utan anledning. haha vi har väl hemlängtan antar jag.
Igår fyllde Lorenzo år, så han fick blandannat en studsmatta som jag och Polly testade igår kväll.
Najs som faaan, Om jag hinner lägga upp inlägget från när polly räddar ödlan idag så är det ju bra, har suttit här ett  tag nu och den har inte ens kommit halvvägs så det kan bli lite kämpigt, haha! Så jag tror tyvärr den inte kommer upp, lite tråkigt dock.
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, bada i poolen antar jag. jag ska iaf köpa lite vin påvägen hem, min flaska är fan slut. haha! Alla dricker vin här, hela tiden. Även på dagen och kör bil sen, det gör dock inte jag för jag är ju duktig flicka! :D nej men jag och polly brukar ta ett glas vin på kvällen, det är najs. :) Det är ganska galet att köra bil här iaf, de backar, vänder, tutar, aa ni fattar. Tro mig, det är sinnessjukt. Kommer tycka sverigetrafiken är töntig när jag kommer hem, haha!
Det är ganska varmt idag men jag börjar vänja mig vid värmen så på kvällarna ligger temperaturen runt 28 grader och då är det fan kallt. Men nu på dagarna så är det supervarmt, haha! sjuuuuukt.

Ciao!


Love.

hej allihopa!
Jag saknar er.
Men jag har rätt kul här, med Polly!
Igår jobbade vi dygn därför jag inte uppdaterat,
så igår så var vi på stranden och sen så badade vi i poolen mest på eftermiddagen och sen gjorde vi inte mycket mer, kikade lite film på kvällen bara.
Iförrgår var vi på stranden och sen poolen och sen på kvällen så hade jag och Polly äventyr!
alltså det finns små ödlor här, och så skulle jag gå upp med grabbarna och klä på dom eller så på kvällen, och då skriker Polly " MAAAAAAALIIIIIIIIIIIIIIIIIIN " fast jag hörde inte så när jag kommer ner så hade hon varit och kissat, och då ställde sig en ödla framför henne och råstirrade på henne. Och sen så blev vi tvugna att rädda den lilla rackaren från badrummet pga att den skulle dött annars för att det inte finns några spindlar där inne som den kan käka pga fukten. haha så vi räddade den, eller ja, jag är totalt livrädd för den, så polina räddade den och jag filmade men jag glömde min sladd till telefonen uppe vid huset så jag får lägga in den filmen en annan dag ;D
Jag röker även världens coolaste cigg här, det finns inte mycket menthol så jag röker luckystrike click and roll. De är vanliga cigg tills man klickar dom, för då blir det menthol. alla som är under arton, låtsas att ni inte sett detta. HAHA! puss.

Idag har vi tagit hand om barnen hemma för att det regnat hela dagen, men blir nog poolen senare, Lorenzo fyller år idag så de har ätit tårta och grejer. Polina och jag har även sjungit för barnen vid lunch, och det slutade med att de höll för öronen. Tror de gillade vår sång supermycket!
somsagt, inga bilder eller annat skoj idag, för har glömt kabeln.
Vi hörs sen!
Jag saknar er, jättemycket. Min fina familj och vänner <3
Ciao!



detta är låten polly spelar varje dag åt mig.
haha!




Detta är jag och polly just nu,
det roligaste med mig och polly ändå att hon är modell, levt ett jetset liv med fest dygnet runt, snygga plåtningar och sådant, och jag kommer från landet med kossor, haha!
Men jag är så fruktansvärt glad att det är polly som är här och ingen annan, för denna bruden är grym! <3

Fest hos mange!

Hej allihopa!
Just nu sitter jag och Polina (Polly) på ett cafe, mysko att hon kallas polly väl? kan dock inte kalla henne det eftersom det känns som jag ropar på min hund, haha!
Idag har vi hängt på stranden med barnen, sen hem käkade lunch och sen så badade vi i poolen litegrann. Najs!
Ikväll ska vi laga middag till ungarna sen ska vi kolla film och ta ett glas vin.
Igår var vi lediga så vi käkade glass blandannat, cyklade!!! från varigotti till Finale, Sen tillbaka, tog bilen hem, sen ut och sprang sen käkade vi sallad och drack ett glas vin, mycket najs.
I lördags skulle vi åka ner till Finale, så vi gjorde det, letade parkering en timme, sen så var vi på stan. och Polly åkte moppe ner och jag bil för att hon skulle tanka den, så åkte jag efter henne hela tiden, men haha plötsligt tappar  vi bort varandra, så vi åker runt runt runt på samma ställe båda två, fast på olika ställen och letar efter varandra, hahah! och tillslut hittade vi varandra och garvade arselena av oss ;)
Sen skulle vi handla, så gjorde vi det. Sen när vi skulle åka så startar Polly sin moppe, och försöker köra iväg, enda problemet är att hon inte tagit ner sin moppe på marken från den där grejen nivet som den står på när man lämnar den, hahahah typ stödbenen. Fan vad jag garvade.
Iaf, det är awesume här, men hade redan åkt hem om det inte var för polly, så feeeetaste cred till dig bruttan :D

Eftersom att jag inte får lägga ut bilder på imperiet, så lägger jag ut lite andra.
Juste, Polly älskar "fest hos mange " låten, sämsta låten i världen, men hon ska tvinga mig att gilla den. NAJS!
Ett  tips också, ska ni handla något i italien, tex vatten, gå inte in och säg, " Ciao, Agua naturale " För att då tror de automatiskt att ni är italienare och babblar på på italienska.
Och åker ni till italien, ÄT GLASS! Käkar ni tex melonglass, då smakar det som att ni äter en melon.
Ciao




Finaste polly!

dance the night away.

Hejva!
Just nu sitter jag och Polina på ett internet cafe och käkar lite,
Idag har vi inte gjort speciellt mycket, Nina och barnen är på bröllop så jag och polina är lediga idag.
Hela imperiet för oss själva, låter väl najs? Jag kallar det för imperiet med tanke på att det är superstort, massa trädgårdar, gräsmattor, uteplatser, tre olika hus, pool, trädgårdsland med allt från persikor till tomater, ja ni fattar.
Har en "egen" liten bil här också som jag får använda så mycket jag vill, Polina åker moppe, haha! Just nu frågar hon om jag vill följa med till "europas mest exlusiva ställe" ikväll. Tror jag passar på att festa där faktiskt om jag ska vara heelt ärlig. Det är fantastiskt här iaf, jag får förresten inte lägga upp några bilder på hur huset (imperiet) ser ut "ifall några italienska inbrottstjuvar läser min blogg" bara så att ni vet;)
Golfbil åker vi runt i på imperiet också, det är feettskoj!
Inte sådär superskoj att åka i stan dock, alla kör som idioter och vi letade parkering i en timme :)
Ja, det är najs iaf, men jag längtar hem som en gris. Brajobbat, en dag har det gått!
Har sett en stork, risfält och majsfält, coolt.
Aja vi hörs väl om ett tag! :)
ciao

I'm gonna hold on to the times that we had.

Klockan är över 02:00, jag är lite småtrött men det går fint. Två timmar kvar, vet inte riktigt vad jag ska syssla med om jag ska vara helt ärlig. Blir snart att packa ner datorn iaf, Sen är jag klar att åka! Ska lägga in lite musik på telefonen också och sådant småpyssel. Polly ligger här och sover bredvid mig. Usch, så jävla jobbigt är det här. Jag lämnar alla, mitt liv. Och börjar ett nytt, jag kommer sakna alla så fruktansvärt mycket, ångesten är på tusen men det kommer gå bra. Såfort jag väl sitter på flyget så är det lugnt, det vet jag. Men just nu är allting mest jobbigt.
Så det här blir nog sista inlägget innan jag är framme i Italien.
Hoppas ni sover sött,
ha det så bra här hemma,
Jag kommer sakna er.
Ciao!


Baby we aint nothing but love.

Hallå!
Just nu sitter jag hemma och gör inte mycket alls.
Imorgon är det dags, 4-5 på morgonen åker jag och det betyder att jag inte komma kunna sova alls inatt pga att jag är rädd att jag försover mig. Känns väl helt okej.
Ellis och Julia har varit här och hälsat på nyss, och igårkväll var jag hemma hos Ellis och pratade om allt mellan himmel och jord och drack lite vin. Jag kommer sakna den där bruden som en galning men förhoppningsvis kommer hon och Martin och hälsar på mig i Milano!
Jag tror inte att min uppdatering blir superbra i början av min resa pga att vi ska till isasco och jag tror att internet uppkopplingen är rätt kass där. Sedan ska vi vidare till schweiz tror jag och jag inte har helt fel.
Sen kommer vi tillbaka till Milano, och då blir uppdateringen som den ska hoppas jag.

Jag är ganska nervös, jag försöker att inte tänka på det alltför mycket men det är ändå svårt. Blev dock lite avtrubbad till att åka när jag missade mitt flyg i söndags, men det misstaget ska inte hända igen.
Det kommer bli jobbigt att lämna Polly, jag tror hon känner på sig att jag ska åka för hon följer efter mig vart jag än går, haha min lilla gullbebis.
Nu lär jag försöka få något gjort,
Hörs sen!
Ciao.


If I aint got nothing, I got you.
If I aint got something I don't give a damn, cause I got it with you.
I don't know much about algebra, but I know one plus one equals two
.


It ain't like you to hold back or hide from the light.

Hej allihopa!
Malin här, men det visste ni väl redan.
Somsagt, jag tänker blogga när jag flyttar till Italien för att mina nära och kära ska kunna hålla reda på vad jag sysslar med om dagarna, Skoj väl?
Kommer komma upp bilder och massor med text, tror jag iaf.
Så håll utkik för snart (fredagmorgon) drar jag!
Missade ju mitt flyg i söndags, bra jobbat, hoppas på att inte missa nästa.
Ciao!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu