Love.

Skrivet 2011-07-13 Klockan 15:31:19

hej allihopa!
Jag saknar er.
Men jag har rätt kul här, med Polly!
Igår jobbade vi dygn därför jag inte uppdaterat,
så igår så var vi på stranden och sen så badade vi i poolen mest på eftermiddagen och sen gjorde vi inte mycket mer, kikade lite film på kvällen bara.
Iförrgår var vi på stranden och sen poolen och sen på kvällen så hade jag och Polly äventyr!
alltså det finns små ödlor här, och så skulle jag gå upp med grabbarna och klä på dom eller så på kvällen, och då skriker Polly " MAAAAAAALIIIIIIIIIIIIIIIIIIN " fast jag hörde inte så när jag kommer ner så hade hon varit och kissat, och då ställde sig en ödla framför henne och råstirrade på henne. Och sen så blev vi tvugna att rädda den lilla rackaren från badrummet pga att den skulle dött annars för att det inte finns några spindlar där inne som den kan käka pga fukten. haha så vi räddade den, eller ja, jag är totalt livrädd för den, så polina räddade den och jag filmade men jag glömde min sladd till telefonen uppe vid huset så jag får lägga in den filmen en annan dag ;D
Jag röker även världens coolaste cigg här, det finns inte mycket menthol så jag röker luckystrike click and roll. De är vanliga cigg tills man klickar dom, för då blir det menthol. alla som är under arton, låtsas att ni inte sett detta. HAHA! puss.

Idag har vi tagit hand om barnen hemma för att det regnat hela dagen, men blir nog poolen senare, Lorenzo fyller år idag så de har ätit tårta och grejer. Polina och jag har även sjungit för barnen vid lunch, och det slutade med att de höll för öronen. Tror de gillade vår sång supermycket!
somsagt, inga bilder eller annat skoj idag, för har glömt kabeln.
Vi hörs sen!
Jag saknar er, jättemycket. Min fina familj och vänner <3
Ciao!



detta är låten polly spelar varje dag åt mig.
haha!




Detta är jag och polly just nu,
det roligaste med mig och polly ändå att hon är modell, levt ett jetset liv med fest dygnet runt, snygga plåtningar och sådant, och jag kommer från landet med kossor, haha!
Men jag är så fruktansvärt glad att det är polly som är här och ingen annan, för denna bruden är grym! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se