Mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta.

Skrivet 2011-07-18 Klockan 11:30:49

Hej!
igår hade jag inte speciellt mycket intressant att skriva, jag och polly var lediga och gjorde ingenting speciellt. Var ner till cafét en sväng, tog det mest lugnt. Det var storm ute igår, så vi drog ner och kollade på havet en sväng. Jäklar vilka vågor! Det var sjukt facinerande att se faktiskt. Väldigt vackert men ändå väldigt läskigt. Sedan så gick vi runt i lite affärer i Finale, de har mycket konstiga grejer här. Sen skulle vi käka glass, men min glass smälte superfort och när det blåste så blåste all glass på Polly, haha oj va arg hon var! I förrgår minns jag inte vad vi gjorde, tog hand om barnen på morgonen och slappade på kvällen. Vi kom fram till att vi skulle poppa popcorn, och då säger jag till polly " jag vill ha mycket " okej säger hon och poppar en halv påse med popcorn. Alltså popcorn som man gör i en kastrull. Haha, vi orkade inte ens äta hälften, bra där! Mycket är bättre än lite antar jag. Galen är hon!

Idag har vi mest slappat, nu sitter vi på cafet som vanligt och tar det lugnt. Vi jobbar på som vanligt. men idag är vi lediga på förmiddagen och jobbar hela eftermiddagen istället. Havet är fantastiskt vackert idag, aldelles turkost. Superfint!

Jag tänkte berätta lite om här vi bor. För det första så är det väldigt grönt här, och mycket grodor. Och då menar jag inte levande grodor utan prydnadssaker. Detta stället's egna logga är en groda tex. De har deras grodlogga på det mesta, på alla grindar till imperiet, ( de har sånna där elektriska grindar nivet som man öppnar med en liten dosa som finns på alla bilnycklar här) och sedan har de sin logga på tallrikar, tröjor, ja. allt möjligt. Och typ allt går i grönt här i Ninas hus. Kaklet i alla badrum är gröna, tror jag. Köket, ja och sen är resten vitt.
Men jag frågade lite om hur imperiet såg ut förut, och här på berget där vi bor så är det en sån där historisk plats nivet så man får typ inte bygga här. Man får bara renovera och sådär. Så hon berättade att husen som är här är från 1200 talet från början. När Ninas pappa köpte imperiet, vet inte hur många hus det fanns då, men nu är det ju tre. Ninas längst upp, ninas bror i mitten och sen hennes mamma och pappas längst ner. Men de ligger inte som i radhus utan det är långt att gå. För detta stället är ganska stort. Iaf, alla husen är renoverade, sen så finns det även massa annat som tex "stallet". det är ett gammalt stall som är renoverat till en uteplats, det finns kylskåp, diskmaskin, och allt som finns i ett kök, och det är vid poolen, så där brukar vi käka lunch och så. men iaf, Nina berättade att det är hennes pappa som har byggt upp detta stället, han har renoverat alla ruiner som var här innan, och sedan har han även planterat alla träd, fixat alla gräsmattor, planterat alla frukter, ja han har helt enkelt byggt hela imperiet själv, ( och några hantverkare och sånt, hehe ) och det tycker jag är fruktansvärt facinerande faktiskt. Och sedan, här i Finale och Varigotti och sådär så finns det typ borgar på alla bergen, och sen har det varit en lång mur längst havet för att skydda "bynarna" mot pirater! En riktigt fantastisk historia har detta stället. Och tydligen så finns det broar och spår kvar här uppe i skogen efter romarnas vagnar och sådant, för detta är somsagt en historisk plats, de har hittat massor med romerska gravar och sådant. FRÄNT! :) haha, ja jag är väldigt facinerad! Sjukt tråkigt att jag inte får lägga ut bilder dock ;< För det är vackert här.
Men nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva såå, hare fint!
Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se