Love you like a love song.

Skrivet 2011-07-14 Klockan 13:25:43

goddag allihopa!
Hur är det med er?
själv så sitter jag och Polly på cafet som vanligt, vi har käkat lunch här.
Om ungefär två timmar börjar vi jobba igen, vi har varit lediga hela morgonen så det är najs, vi har varit på marknaden här i finale som är varje torsdag. Imorgon har jag varit här i en vecka, jag saknar alla hemma, men idag är min hemlängtan värre än vanligt. Så jag och Polly är lite deppiga idag, utan anledning. haha vi har väl hemlängtan antar jag.
Igår fyllde Lorenzo år, så han fick blandannat en studsmatta som jag och Polly testade igår kväll.
Najs som faaan, Om jag hinner lägga upp inlägget från när polly räddar ödlan idag så är det ju bra, har suttit här ett  tag nu och den har inte ens kommit halvvägs så det kan bli lite kämpigt, haha! Så jag tror tyvärr den inte kommer upp, lite tråkigt dock.
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, bada i poolen antar jag. jag ska iaf köpa lite vin påvägen hem, min flaska är fan slut. haha! Alla dricker vin här, hela tiden. Även på dagen och kör bil sen, det gör dock inte jag för jag är ju duktig flicka! :D nej men jag och polly brukar ta ett glas vin på kvällen, det är najs. :) Det är ganska galet att köra bil här iaf, de backar, vänder, tutar, aa ni fattar. Tro mig, det är sinnessjukt. Kommer tycka sverigetrafiken är töntig när jag kommer hem, haha!
Det är ganska varmt idag men jag börjar vänja mig vid värmen så på kvällarna ligger temperaturen runt 28 grader och då är det fan kallt. Men nu på dagarna så är det supervarmt, haha! sjuuuuukt.

Ciao!



Kommentarer
Postat av: Sarraraa ! :D

Skrivet 2011-07-14 Klockan 18:56:21
Helluuuuu ! :D

Så, du lyssnar också på Love you like a love song ? :P hehhe, ja meeee ! :D <3

URL: http://sarrajansson.myshowroom.com


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se