some say love.

Skrivet 2011-07-20 Klockan 16:13:59

Hejsan!
Just nu sitter jag här och tar det lite lugnt.
Vi börjar jobba igen om en halvtimme,
jag har precis varit ner och handlat på coop, det var intressant.
För det första så är det totalt kaos i affären, allting finns huller om buller.
Och jag tror jag gick fram och tillbaka mellan alla hyllor i tjugo minuter, och sedan hittade jag på grejerna jag skulle ha. Sen försökte jag prata med en brud om att jag ville ha ägg. Och om man säger att man inte kan prata italienska, ja då struntar de i det totalt och fortsätter prata på endå, ganska roligt. Och alla tar förgivet att jag är italienare för att jag har svart hår och det är ju rätt så skoj. Största misstaget jag kan göra är att säga " ciao " när jag kommer in i en affär, för gör jag det så börjar dom snacka på som fan, haha. Så det är lika bra att prata på engelska från början. 

I morse var vi vid stranden, det var najs. Men jäklar vilka vågor det var. Och jag är fortfarande facinerad utav havet för jag stod i vattnet, och så kommer det en våg, och sen känner man när nästa kommer för då sugs allt vatten iväg. Det är facinerande, men jag är ändå livrädd att det ska komma en tsunami. För hur ska jag hinna upp på berget liksom? Våran bil står i deras garage här nere på stan under jorden. Men är jag här uppe på imperiet så kommer nog inte tsunamin åt mig, lika bra att stanna här helt enkelt. Och nu har vi ju fått internet här uppe igen, de fungerade inte när jag kom. Men nu går det finfint men min dator vägrar fungera med internetet så jag får använda pollys lilla töntdator, hihi skoja pollsan! ;)

Senare idag ska vi nog äta ute, grillat kött och sådant. Vi har köpt grillad kyckling nere på minimarknaden i varigotti idag och käkade till lunch, det var gött.

Imorgon har vi sovmorgon för vi ska på marknaden i Finale jag och Polly, ska bli skoj!

Polly min fina hjärtevän!
Jag hoppas allting löser sig för dig när du kommer hem till stockholm, och jag är ledsen för att jag inte kan stanna tills du åker hem men du vet varför, jag klarar det inte. Fruktansvärt facinerad av dig är jag, och jag är så himlans glad att jag lärt känna dig vetu. Och jag hoppas verkligen vi fortsätter hålla kontakten när vi kommer hem. Och jag vill att du uppdaterar mig om situation you know who VARJE DAG ;) Tack för att du stått ut med mig och för att du hjälpt mig att se saker ur andra synvinklar och att du stöttat och peppat mig genom allt. Du har fått mig att växa lite som person under dessa två veckor och jag hoppas du vet det. Jag kommer sakna dig hjärtat, 
Puss
Ps, jag snor en bild på dig och publicerar här, jag hoppas det är okej och att jag inte får lov att betala en fet böter till dig agentur ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se