If I aint got nothing, I got you.

Skrivet 2011-09-02 Klockan 00:10:05

Hej!
Oh jag skrev ingenting igår för jag var så satans trött när jag kom hem nämligen.
Igår så gick jag upp runt halv nio, det var meningen att hovslagaren skulle komma så jag tänkte fixa klart allting före, men han hade blivit skadad fick jag veta runt nio så jag skyndade mig att kasta iväg ett sms till sofie och frågade om hon hade lust att rida med mig och som tur var hade hon det, hihi!
Sedan när jag mockat så sprang jag in, kastade i mig en macka lite snabbt och sedan ut och tog in hästarna igen, gjorde klar Renommée, red med sofie, sedan hem och göra klar hästarna för att gå ut, ulysse var såklart skitsur för att han fick lov att stå inne HELT ensam, haha gullgubben! Sen gick jag in och åt lite lunch, sen ut i stallet igen och mocka och göra klart eftersom ulysse stått inne och är rätt duktig på att skita ner.. Sedan så satt pappa och klippte gräsmattan med slå maskinen och traktorn, våran gräsklippare har nämligen gått sönder och det var så jävla kul för pappa är så störd. Jag tror utan tvekan att våran familj skulle kunna vara med i " sverige's roligaste familjer ", haha där platsar vi nog in kalasbra. Iaf så krattade jag ihop allt gräs och kastade in det till hästarna, då blev de nöjda och glada. Ulysse fick vila igår pga att han verkade lite trött när jag red honom i tisdags.
så igår eftermiddag åkte jag till Granngården och köpte tråd och grejer för att bygga hage, eller inte bygga utan för att sätta upp vit hög tråd så att hästarna skulle se den.
Sen kastade jag in hästarna efter det och drog direkt till jobbet, sen kom jag hem från jobbet och då vare bara att ut i stallet till mina stjärnor och borsta, täcka, linda, linimenta, fodra och såklart kramas. Jag tränade även Ulysse med att lyfta på fötterna, gick finfint :) Han är så duktig! Sen sa jag godnatt till dom och sen direkt in och sova typ, haha!

Idag var det meningen att jag skulle gå upp klockan sju och släppa ut hästarna innan jag red med sofie halv tio. Det gick ju bra, vaknade tio i nio i ren panik och kutade runt här i huset och var helt förvirrad! satt i köket och drack oboy när jag skickade ett sms till sofie och frågade om hon var påväg, Japp hon skulle bara tränsa. Haha! fan vilken panik, Kutade ut i stallet, ut med Renommée, av med täcke, alla lindor, borsta, på med skydd och lindor, sadel och träns. Sen var jag klar. När jag tog ut Reno från stallet kom sofie på vägen neranför oss, bra timing vill jag lova!
Sen red vi en sväng och efter det var Ellis hemma hos oss och vi passade på att släppa ihop alla hästarna! Det gick bra, men ulysse fattar inte att andra hästar kan bli arga så när basse sparkas förfullt så står ulysse bara där. reno springer mest efter Ulysse och Ulysse springer mest efter dom andra, haha! 
Men sen iaf så hann varken ellis eller Lena rida så då pratade jag med sofie och frågade om hon hade lust att rida Rosso med mig och Ulysse och det ville hon såklart den räddande lilla ängeln! Så vi red en sväng och det gick så jäkla bra! Vi red förbi kossor, hästar som sprang, traktorer, tröskor och annat skoj. men bästa var ändå när det kom bilar då red jag ut på en åker och stod bredvid vägen och han reagerade bara lite, spännde sig bara och kollade med kastade sig varken åt sidan eller bakåt, DUKTIG HÄST! senast jag red honom så kom det en bil några meter bredvid honom och då blev han livrädd och kastade sig bakåt i en rasande fart. Men om jag står och väntar på att gå över stora vägen så är han inte lika rädd, det är bara när de kommer framifrån liksom. Men iaf gud vilka framsteg han gör!
Sen iaf så åkte jag in till säter en sväng och sen hem igen och mockade ur Ulysse's box och gjorde klart stallet, hade liksom inte riktigt hunnit göra det under dagen, haha!
Sen iaf så kom bästa sofie ner och hjälpte mig in med hästarna, och hjälpte mig sätta på täcken på resten av hästarna som fortfarande går ute. Jag är nämligen ensam hemma och det kan bli lite svårt att försöka få ut två hästar ur en hage när båda är rädda för tråden och sådär.
men iaf så ville inte Ulysse gå in! Han har hittat nya vänner och renommée är lite utanför och det gör bara jävligt ont i hjärtat faktiskt, haha jag är så jävla töntig!
Men iaf så tog vi in dom sen borstade jag, täckade, lindade och linimentade och sen gav jag de käk och sådära. Sen nyss så var jag ut och gav dom sista höt också men ingen av dom verkar speciellt hungriga.
Ulysse har fått ett par sparkar idag och hade två skrapsår på bogen, inte bra.
Jag ber till gud, Snälla gud låt dessa två hästar få leva för att jag har äntligen hittat två! hästar som jag avgudar sedan jag hade Sören och jag vill inte någonting ska hända dessa så att jag får gå igenom en hjärtesorg igen. Men usch vad jag saknar dig sörenbören min älskling, jag hoppas du har det bra <3.

Nu ska jag sluta babbla pååå,
Är så trött att jag kan dö.

En sak ni inte visste om mig?
Jag har sällan empati/sympati för andra människor, men jag är dödsblödig när det handlar om djur.
Det är så antagligen för att jag har skitsvårt att lita på människor då det finns så många falska och djur finns det inga falska alls, utan de är bara så himla fästa vid oss. Uh, älskade djur!
Men iaf, det ni inte vet om mig är att jag hellre skulle köpa tio förpackningar med pommes på donken än att skänka en hundring till behövande människor i afrika.
Elakt? kanske, men det är sån jag är.
Är nog dääärför inga människor tycker om mig, haha!

Har iaf haft en awesume dag med sofie, den tjejen har precis lika störd humor som jag och det är så jäkla skönt, kan verkligen vara mig själv till 100% och det är bra. Vi har verkligen "funnit" varandra och det är så jäkla roligt :)

nu lääär jag sova!
Imorgon blir det ridning med sofie på morgonen, och sen ridning på efm och sen jobb på kvällen.
Plus att jag SKA smörja mina saker imorgon och eventuellt städa mitt rum.. Vi får se :)
Pussåkram!


pappa klipper en gräsmatta

Ulysse&Renomée i bakgrunden

Och så nya lilla flocken!
Från v. Abbe, Basse, Reno, Ulysse och Rosso :)
Godnatt!

If I aint got nothing, I got you.
If I aint got something I don't give a damn, cause I got it with you.
I don't know much about algebra, but I know one plus one equals two.
And it's me and you, thats all we'll have when the world is through
.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se