Dompe!

Skrivet 2012-06-06 Klockan 14:04:00

Innan mamma sålde Debja så hade vår gemensamma vän Annelie sin häst Dompe ihop med Debja, och jag hade även Dompe här när han var skadad.
Jag hjälpte även Annelie att rida honom ett tag och jag blev väldigt förtjust i honom. 
Det var meningen att jag skulle ha honom på foder, men när han skadade sig beslöts sig Annelie för att hon inte var redo att lämna bort honom, (Annelie är fruktansvärt mycket djurvän) så hon tog hem honom istället.
Dock så har hon sagt att den enda hon skulle tänka sig att låna ut honom till är mig, så vi får väl se vad framtiden säger. Dock har jag ju min egna lilla bebis nu. :)
Annelie har tagit hem Dompe till där hon bor, där han går på bete.
Men jag hoppas att hon tar hem honom hit till hösten, för då får jag sällskap till Curre så jag kan ha han inomhus, haha!
De andra två går ju på lösdrift men jag gillar ju inte direkt lösdrift så hade varit awesume med lite sällis :) Annars får jag kidnappa Isabelle (Sofies dotters ponny) fast nu har jag ju skrivit det här så jag kommer ju bli gravt misstänkt om hon skulle försvinna ;)
Nåväl!
Det jag ville påpeka med detta inlägget var att jag saknar både Annelie, Dompe och Joline väldigt mycket så jag lär nog åka och hälsa på någon dag :)
Hörs sen!
Jag och Dompe :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se