Gårdagen.

Skrivet 2012-05-07 Klockan 08:00:00

Hej!
Igår eftermiddag red jag med Sofie!
det gick super, hästen hon rider har helt plötsligt blivit fem år han också, haha.
Har verkligen blivit skillnad på honom sedan jag och Sofie red sist, när Sofie fick hem honom jobbade han inte utan krökte bara lite på nacken. Totalt fyrkantig var han också, nivet spikrak hals och sedan litelite krök med huvudet? vet inte hur jag ska förklara.
Men iaf så har han verkligen fått en rund och fin hals, och rumpan har fått ett par muskler också. Superfin!
Och finare kommer han bli :)
Curre tyckte det var jobbigt på uteritten.
Märktes tydligt i nedförsbackarna, han ville gärna trava, hehe.
Ibörjan gick han helst bakom hästen Sofie har, men jag visade för honom att han skulle gå bredvid och då blev han genast piggare. Lite blyg var han, och gick och drog mot den andra hästen hela tiden. Men han fick en fin framåtbjudning mot slutet. Inte för att han var seg eller så, bara lite småblyg.

När jag var klar borstade jag av honom all lera på benen, jag hann nämligen inte borsta benen på honom innan ridturen.
När jag skulle gå och hämta honom så kom Sofie hem till mig.
Det var meningen att vi skulle rida på kvällen för att Sofie skulle bort, men det blev ändrat och Sofie skulle rida innan, och då var jag inte hemma.
Så det blev som det blev, kände mig jättedum som inte borstade av hans ben innan men han var så galet lortig att jag helt enkelt inte hade tid då jag även var tvungen att testa och reglera all utrustning min då jag inte testat den innan på honom. Men sadeln satt som en smäck, underbart!
Han verkade verkligen gilla den också :)

Så när jag borstat klart och klippt hans man så släppte jag in honom i boxen, där han hade lite mat kvar sedan igår.
Sedan gick jag och hämtade hans mat, och blandade.
Sen GICK jag IN i boxen för att ge honom mat (han har vaktat sin mat ganska extremt hos ägaren) när jag gick in kikade han på mig med öronen FRAMÅT och sedan fick han vänta medans jag la ner maten i krubban. Och han stod och väntade lugnt, och sedan började han äta. Utan att ens lägga bak öronen. Haha, alltså jag vet inte riktigt vad som hänt med honom, men han har verkligen blivit annorlunda. Borstade även igenom hela hästen utan att han försökte sparkas?
Jag vet inte vad som hänt. Men han har blivit väldigt väldigt mycket säkrare på sig själv, antar att han helt enkelt är väldigt osäker.
Men så kul det är med sån här snabb framgång.
Jag är så stolt över honom, och sedan när han hade ätit och jag satt på honom täckena så stod vi och gosade och jag pussade på honom massor. Han är så fin, världens finaste Cloverfield. <3
Hörs sen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se